Skip to main content

Testemonials

Hi Sander,we vonden het in één woord: GEWELDIG. We kregen dit na het feest ook van iedereen te horen. Er stonden gasten op de dansvloer met dansangst en ik nog nooit heb zien dansen. Mission accomplished! Ik weet zeker dat je hier nog vervolgopdrachten uit krijgt. De emotie is onbetaalbaar, maar is toch zojuist betaald. Nogmaals bedankt voor het bouwen van een feessie !
Patty & Dave
Hoi Sander, Wat was het geweldig !!! Nogmaals, je hebt een SUPERavond gerealiseerd! 👏👍Megamooi feest. Staat met sterren in de geschiedenisboeken ! Tot de volgende.
Rob
Eindelijk iemand in de ' trouw business' die gewoon duidelijk is en waar je afspraken mee kunt maken. Dat geeft ons in ieder geval een goed gevoel en we hebben er al ontzettend veel zin in !
Elise
Hopelijk kunnen we de fantastische set van gisteren nog ergens downloaden ? -- Het sloeg echt helemaal nergens op, wat een feest ! De mensen en de muziek waren GROOTS. Wat een avond ! Zo super tof om zoveel mensen te zien en te knuffelen. Alsof we even in een tijdmachine zaten💞. Lieve allemaal : thanks voor de magie en het dansen. Wat een feest! Heerlijk feest🔥🔥🔥 ! Thxxxx master! Dat was fun! 💋 (Greep van de tientallen reacties)
Stalker Warehouse 2019
Hi Sander, het was echt super vrijdag!! Wij kijken terug op een prachtige dag, super mooi weer, prachtige locatie, lekker eten, gezellige sfeer, en een super feest! We hebben echt vanaf de eerste minuut van het feest genoten! En om 1.00 uur wilde ik ook eigenlijk helemaal niet dat het klaar was.. Heel erg bedankt! Als ons om een tip voor een DJ gevraagd wordt, zullen we je zeker tippen!!
Vera & Pepijn
Heel erg bedank Sander!
Ik heb erg genoten van het feest en van je perfecte muziek!
Heidy
Hey Sander, je was de kers op de taart afgelopen zaterdag. Zo blij dat we jou als DJ hadden. Je voelde het allemaal supergoed aan, wij zweefden gewoon de hele avond. Enorm bedankt voor je inzet, ook voor de bruiloft ! Stelden we enorm op prijs.
Erik & Erica
Beste Sander, nogmaals heel hartelijk dank voor je fantastische bijdrage aan ons feest gisteravond.Je hebt enorm goed ingespeeld op het verloop van de avond en het publiek, en we hebben niets dan complimenten gekregen voor je manier van draaien en je muziekkeuze. Mede dankzij jou hebben we een geweldig feest gehad. Dus dank je wel,en wie weet nog eens tot een volgende keer. Groetjes !
Marcel & Tessa
Hi Sander, heel erg bedankt voor de mooie avond in de Orangerie afgelopen zaterdag. Heel blij dat we jou hebben gekozen; diverse vrienden zeiden dat je de muziek mooi aan elkaar hebt gemixt en echt goed hebt gedraaid! Wij hebben onwijs genoten, dank je wel daarvoor!
Nadia & Sebas
Hey Sander !! Thank you so much for creating an amazing ambiance and giving us the best night of our lives!! Our friends and family had an absolute BLAST ripping it up on the dancefloor. Thanks again for everything.
Hatuna & Machiel
Bedankt voor het draaien. Topfeest.
Jim & Marjolein
San! Je hebt het super gedaan. Was heel blij met de avond en de opbouw.
Mensen waren niet weg te slaan. Well done. Dak ging eraf.
Ruben & Dani
Nu drie feesten met jou gehad, altijd TOP. zou je direct aanbevelen, dank je wel Sander !
Leon