Loading…

Een volle praktijk door middel van social media?

Start exploring

Over ons

Mijn naam is Chris Hucke. Vlak voor mijn co-schappen besloot ik te stoppen met Geneeskunde. En me volledig te richten op het ondernemen. Ik ben ervan overtuigd dat je het beste uit jezelf kan halen door je passie te volgen. 

En dus ben ik mijn social media marketing bureau gestart omdat ik zie dat er veel verborgen talent zit. Door middel van facebook advertenties geef ik deze praktijken de kans om te groeien. 

Hoe het werkt
Eerst hebben we een korte intake. Hierbij kijk ik ook of ik je praktijk wel kan helpen met mijn dienst. Als blijkt dat ik je praktijk zou kunnen helpen aan meer klanten door middel van social media. Dan bespreken we je jouw doelgroep, foto’s en verdere wensen. 
Zowel het technische als het marketinggedeelte neem ik hiermee uit handen. 

Ook tijdens het proces blijf ik de facebook advertentie optimaliseren en bijwerken. Samen maken we dit we jouw facebook advertentie tot een succes. 

Hoe het in de praktijk gaat: er meld zich een klant aan voor jouw dienst. Deze schrijft zich in via landingspagina van de advertentie. En deze komt dan vervolgens in jouw mailbox terecht. Zodat je deze kan contacten en de afspraak kan inplannen.